Hoe kom ik uit de financiële crisis?

Door de coronacrisis in een financiële crisis.

De coronacrisis heeft de hele wereld ontwricht. Iedereen wordt er door geraakt. Enerzijds door de aanpassingen in ons dagelijks leven. We doen anders boodschappen, volle huiskamers tijdens verjaardagen mogen even niet, reizen met het openbaar vervoer waarbij een mondkapje verplicht is en ga zo maar door.

Anderzijds kan het zijn dat de crisis je persoonlijk raakt doordat jij of een familielid ziek bent (geweest) of misschien zelfs iemand bent verloren. Maar het kan ook zijn dat jij hierdoor je baan bent kwijtgeraakt en geen of minder inkomsten hebt. 

Hierdoor kan je keihard geraakt worden in je portemonnee. Geen inkomsten betekend geen uitgaven. Maar er zijn een heleboel vaste uitgaven die niet kunnen wachten. Mogelijk heb je betalingsregelingen getroffen waar mogelijk en ben je druk bezig om nieuwe inkomsten te creëren. Maar het kan ook zijn dat er even geen licht aan het einde van de tunnel is. Wacht niet te lang en vraag om hulp!

Elke gemeente heeft een afdeling die mensen kan helpen met financiële problemen. Zet de eerste stap en kijk wat de mogelijkheden voor jou zijn.

Lukt het jezelf niet omdat de schulden te onoverzichtelijk zijn geworden of omdat het simpelweg niet gaat dan kunnen wij misschien iets voor je betekenen. Neem gerust contact met ons op.

Er zijn veel mensen die je kunnen helpen maar je moet zelf de eerste stap zetten!

markus-winkler--TRcaFMV5vk-unsplash markus-winkler--TRcaFMV5vk-unsplash