Ontspannen!

Je financien zijn op orde

Hoe fijn is het als je financiën op orde zijn en je je daarover geen zorgen hoeft te maken.

Het niet op orde hebben kan veel stress en slapeloze nachten met zich mee brengen. Heb je voldoende geld om al je uitgaven te betalen deze maand of word het spannend bij de kassa of je nog voldoende saldo op je rekening hebt staan. Kan je je zoon of dochter wel dat kleine cadeautje geven of komt het deze maand echt niet uit.

 

Het is fijn als je het op orde hebt en weer bezig kunt zijn met leuke dingen. Jij hebt het grotendeels zelf in de hand en daarmee geef je jezelf een ontspannen en fijn gevoel. Die berg papieren moet wel even weggewerkt worden maar daarna hoef je het alleen maar bij te houden. Het op orde brengen geeft misschien inzichten waar je bang voor bent maar je kop in het zand steken is een slechter alternatief. Probeer zo snel mogelijk aan de slag te gaan met je achterstanden en maak eventueel afspraken met schuldeisers. Vind je het spannend om contact op te nemen met een instantie, bedenk dan dat daar ook gewoon mensen werken voor hun eigen inkomen. Zij zullen begripvol en meedenkend zijn.

 

Als je financiën op orde zijn:

·       weet je wat je maandelijks kunt uitgeven

·       heb je minder snel schulden

·       maak je bewuste keuzes waar je van kunt genieten

·       doe je minder onnodige aankopen

·       heb je rust in je hoofd en ben je daardoor meer ontspannen

 

Niet langer uitstellen, gewoon beginnen dan krijg jij ook weer een rustig gevoel, heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op dan kunnen we kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

jeremy-bishop-220811 jeremy-bishop-220811